Rabu, 31 Disember 2014

Wordless Wednesday #1

Assalamualaikum and hello peeps ;D

Hahaha memang wordless harini takda idea langsung nak update blog :/ Tadi adalah scroll Kat Facebook, adalah org2 post quotes. So just nak share ngan koranglah. Hahaha lol. XD

"Once in awhile, let people miss you. Because sometimes when you are always available, people take you for granted because they think you will always stay."

"People are just like flowers. Some are loved, some are judged. Some are cared, some are forgotten. Some are known, some are not. But again, just like flowers, we are all beautiful in our own different ways. But not everyone can see that. And like wilted flowers, some will fade, some will die, because some will give up and some will survive. ✨"

K tu saja. Kbai. :) ✌

Selasa, 30 Disember 2014

Happy Birthday to me! #throwback

Assalamualaikum and hello peeps! :)



 Haha sebenarnya lama dah nak tulis benda ni tapi asyik je tak sempat. Jadi, ada masa nih baik tulis kan? Hehe...

30 November 2014. Yeah special day aku. Haha kenapa pulak? Well, its my birthday! :3 Akhirnya dah 13 tahun :'D Nak rasa happy ke tak? Entahlahhh :/ Tak dapat nak jadi bebudak dah. Huhu sedih jap.

Kita orang sambut simple-simple jaa. Masak-masak sambut kat rumah. Birthday cake ni pun mak buat sendiri. Present pulak adalah sebijik. Perfume yang baunya punyalah kuat dari adik yang tercinta. Thank you lah, dik :P Lawat jap blog dia sini. Haha.

Okaylah. Sampai sini ja entry kali ni. Kbai XD Gambar kek birthday kat bawah ni. :)